Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Andrea Belotti a Premier League-ben?

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Torino kötelékébe tartozó Andrea Belotti remek teljesítményt nyújt a 2016/2017-es idény folyamán. Ennek köszönhetően az ifjú csatárt több sztárcsapattal is összeboronálták már, amely egyáltalán nem mondható meglepőnek. Nos, a legfrissebb hírek szerint egy újabb top együttes jelentkezett be érte, ezúttal a Premier League-ből. 

6989545-manchester-united-wallpaper_1506

A Tuttomercatoweb.com információi szerint a José Mourinho által irányított Manchester United szívesen a soraiban tudná a Torino 23 esztendős gólfelelősét. Az olasz válogatott támadót jelenlegi állomáshelyéhez 2021 júniusáig köti szerződés, a záradékba foglaltak szerint a kivásárlási ára pedig 100 millió euró. 

Andrea Belotti valóban elképesztően teljesít az aktuális szezonban, hiszen komoly esélye van arra, hogy akár a kiírás végén ő legyen a Serie A gólkirálya. A bajnokságban eddig 21 mérkőzésen jutott szóhoz, melyek során 17 alkalommal volt eredményes. A fiatal csatár betalált többek között a Róma, a Juventus vagy éppen az AC Milan ellen is, tehát kijelenthető, nemcsak a kis/középcsapatok ellen képes villogni. Az olasz labdarúgó-válogatott 2016 szeptemberében debütálhatott, a nemzeti csapat színeiben ezidáig 5 találkozón kapott lehetőséget, ezeken pedig 3 gólig jutott. 

Németh Boldizsár