Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Csak egy gól, és nyolc sárga Bergamóban

Az Atalanta hazai pályán ugyan bezsebelte a három pontot, de inkább a sárga lapok hullottak ezen a meccsen a Serie A 25. fordulójában.

Atalanta+BC+v+FC+Crotone+Serie+Io4dYf4xuSwl

Conti (az előtérben) döntötte el a meccset (forrás: zimbio.com)

Az Atalanta az 5. helyről várta a mai meccsét a bajnokság 25. körében, amelyet az utolsó előtti Crotone csapatával szemben vívott meg a bergamói csapat. Az első félidő úgy fulladt unalomba, hogy egyik együttes sem találta el ellenfele kapuját, viszont a hazaiak magabiztosan uralták a mezőnyt.

A fordulás után hamar jött viszont a gól, amely végül a meccs egyetlen találata lett. A 48. minutumban a hazaiak kerültek előnybe, amikor Petagna passza után Conti talált be (1-0). A 80. percben Kessie közel járt ahhoz, hogy kettővel vezessen csapata, de a labda mellé szállt. Két perccel ezután társa, Gomez találta telibe a felső lécet! A hajrában a Crotone is betalált, de Rosi gólja les miatt lett érvénytelen, így nem tudott meglepetést okozni a sereghajtó. Gólokból így csak egyet hozott a meccs, sárga lapból viszont 8-at is kiosztott a játékvezető: az első félidőben hármat, a másodikban ötöt. Az Atalanta ha ideiglenesen is, de már a negyedik, megelőzve az Intert, de ha a milánói csapat nem tud nyerni holnap, akkor a bergamói klub marad a 4. pozícióban.

Serie A – 25. forduló
Atalanta – Crotone 1-0 (0-0)
Gólszerzők: Conti (48.), ill.

Nagy Dávid