Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpooli óriás ajánlat az Inter támadójáért!

A válogatott szünet alatt sem pihennek a klubok. Mi több talán ilyenkor több idejük van üzletek előkészítésére, illetve játékosok feltérképezésére. Úgy fest ezt teszi a Liverpool is. Olasz forrás szerint ugyanis egy igazán nagy ajánlatot raktak össze az Inter horvát válogatott sztárjáért. 

perisic-orom-vs-crotone

Ivan Perisicért. A 28 éves középpályást már tavaly nyáron is összeboronálták Klopp együttesével, ám akkor az üzlet nem jött létre. Valószínűleg azért, mert akkor az angoloknak nem állt szándékában leigazolni ténylegesen.

Nem úgy mint most. A Tuttomercatoweb értesülése szerint a szigetországi gárda menedzsmentje egy igazi bomba ajánlatot vetettek papírra, amit vélhetően a következő napokban fognak az Inter székházába küldetni. Az olasz oldal azt is tudni véli, hogy mekkora összeget utalna át a Pool a milánói csapatnak.

Egyelőre a hír úgy szól, hogy 35 millió eurót lennének hajlandók kifizetni a gyors szélsőért. Talán nem túlzás azt mondani, hogy megérheti ez a dolog a Liverpoolnak. Perisic ebben a szezonban minden kiírást beleszámolva kilenc gólt rúgott, harminchárom találkozón.

Érdekesség, hogy az angoloknak akkor lehet nagyobb esélye megszerezni a játékost, ha az Inter nem tudna kijutni a következő évi BL kiírásra.

Szerző: Borbély Szabolcs