Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozhat a Juventus alapembere! – sajtóhír

A Daily Telegraph információi szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus kötelékébe tartozó brazil válogatott szélső hátvédet, nevezetesen Alex Sandro-t továbbra is szeretné szerződtetni az Antonio Conte által irányított Chelsea…

Juventus FC v FC Internazionale - Serie A

Egyes hírek szerint maga Alex Sandro is távozni szeretne a Juventus-tól. A brazil hátvéd az idei szezonban rengeteg kritikát kap gyengébb teljesítménye miatt, akinek Beppe Marotta elmondása szerint magánjellegű problémái adódtak. A nyáron megvolt a lehetősége, hogy távozzon Torinóból, ám végül a maradás mellett döntött, a zebrák vezetősége pedig több érte érkező ajánlatot is visszautasítottak. 

Alex Sandro 2015 óta tartozik a Juventus kötelékébe. Első szezonjában leginkább másodhegedűsnek számított még Evra mellett, az előző idényben viszont a Juve alapembere lett, s sokak remek teljesítménye miatt kikiáltották a világ egyik legjobb bal szélső hátvédjének. A torinói alakulat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 91 találkozón lépett pályára. 

Németh Boldizsár