Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolország: “Florentino Pérez és Lopetegui elárulták a hazájukat!”

Talán mondani sem kell, hogy Spanyolországban közel sem mindenki ért egyet azzal, hogy a Real Madrid pont a világbajnokság közvetlen rajtja előtt jelentette be, hogy magához csábította a spanyolok már azóta le is köszönő sz9vetségi kapitányát, Julen Lopetegui-t.

(Kép: marca.com)

A neves spanyol sportújságíró, José Maria Garcia például élő egyenes adásban ment neki Florentino Péreznek és Julen Lopeteguinek. “Ez a két férfi, Pérez és Lopetegui megengedte magának, hogy elárulják Spanyolországot!” – Kezdte Mr. Garcia a Radio Marcának adott interjújában.

“Lopeteguit jól ismerem, a barátom, és azt kell hogy mondjam, roppant mód csalódtam benne. Szeretném, ha nem is találkoznánk, hiszen nem gondolom, hogy bármelyik spanyol szemébe bele tudna ő most nézni. Nincs azzal probléma, hogy a Real Madridhoz megy, viszont nem ebben a helyzetben, nem így. Ilyet nem engedhetett volna meg magának!” – Folytatta a zsurnaliszta, aki nem állt meg ennyinél.

“Spanyolország nagy reményekkel készült a világbajnokságra, egy nagyszerű selejtezősorozat után. Most  sok minden elbukott azzal, hogy Lopetegui nem tudott lojális maradni, és csak is az egyéni érdekeit nézte Florentino Pérezzel együtt. Mr. Pérez eldöntötte, hogy Lopeteguit akarja edzőnek. A Real Madridnak nem lett volna jó, ha marad a világbajnokságon kapitány, hiszen ha netán nem úgy sikerült volna a vb, akkor bukott emberként érkezhetett volna Madridba. Mr. Pérez hogy mutatta volna be a szurkolóknak?! Így most sértetlenül teheti meg mindezt. Boldogok lehetnek a Real Madridnál!” – Zárta igencsak elgondolkodtató mondandóját Jose Maria Garcia.

VBBBB1

Minden, amit a világbajnokságról, annak jelenéről és múltjáról tudni érdemes. Csoport és csapatbemutató cikksorozat, visszatekintő, avagy minden torna története és érdekességei, legek, statisztikák, egyedi és érdekes témák. A világbajnoki kisokos a torna nyitónapjáig minden nap újabb és újabb cikkekkel, témákkal bővül. A FociClub.hu csapata helyzetbe hoz, avagy tarts velünk a tornai kezdetéig és a vb alatt egyaránt, s ígérjük nem maradsz le semmi fontosról.

VB 2018: 32 VÁLOGATOTT, 736 JÁTÉKOS! – ÍME AZ ÖSSZES UTAZÓ KERET

TELJES MENETREND – INFOGRAFIKA

2

A-CSOPORT B-CSOPORT C-CSOPORT D-CSOPORT E-CSOPORT F-CSOPORT G-CSOPORT H-CSOPORT

3

URUGUAY PORTUGÁLIA SPANYOLORSZÁG FRANCIAORSZÁG ARGENTÍNA HORVÁTORSZÁG BRAZÍLIA NÉMETORSZÁG BELGIUM ANGLIA

5

Helyszínek: Szamara, Rosztov és Novgorod – I. rész Helyszínek: Szaranszk, Yekatyerinburg és Kalingrád – II. rész Helyszínek: Volgograd, Karany és Szocsi – III. rész Helyszínek: Moszkva és Szentpétervár – IV. rész

4

Rendező ország bemutatása Lemaradó játékosok álomcsapata Eddigi győztese, legek- és érdekességek Ők lehetnek a vb felfedezettjei – I. rész Ők lehetnek a vb felfedezettjei – II. rész Első vb-s sztárfocisták Sztárok, akiknek ez lehet az utolsó Ez történt Brazíliában 2014-ben A világbajnokságok eddigi gólkirályai Nemzetek, akiknek csak vesztes döntője van Az eddigi tornák aranylabdásai A vb-n jubilálhatnak a válogatottban

111 A FociClub.hu vb-visszatekintő című rovatában az eddigi 20 torna történetével, érdekességeivel és győzteseivel ismerkedhettek meg. Minden egyes évszám alatt ott egy “kisokos”, avagy tudj meg mindent a sportág legrangosabb eseményéről. Az évszámok kattinthatóak, a nyitómeccsig minden nap bemutatunk egy újabb és újabb tornát. Kellemes kalandozást térben és időben.

1930 | 1934 | 1938 1950 | 1954 | 1958 1962 | 1966 | 1970 1974 | 1978 | 1982 1986 | 1990 | 1994 1998 | 2002 | 2006 2010 | 2014