Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így reagáltak csapattársai Messi sérülésére

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Lionel Messi a szombat esti, Sevilla elleni bajnoki mérkőzésen megsérült, ami miatt három hét kihagyás vár a támadóra. A lefújás után csapattársai is elmondták véleményüket a csapatkapitány kieséséről. 

Forrás: AS

Messi sérülése nem csak a szurkolókat érte sokként mindössze egy héttel az El Clasico előtt, de a csapattársakat és az edzőt is. A mérkőzés után több alapember is reagált a Barcelonából az argentin támadó sérülésére.

“Tisztában vagyunk vele, hogy amikor velünk van, erősebbek vagyunk, de nem engedhetjük meg, hogy a távolléte befolyásoljon minket. Messi mindig nagyon nagy különbséget jelent, de elég jó keretünk van, így nem aggódunk, hogy ott lesz-e vagy sem.”

– nyilatkozta Gerard Pique a lefújás után.

Míg Pique a csapat erősségéről, Ivan Rakitic az összetartás fontosságáról beszélt.

“Meg kell próbálnunk elérni, hogy Messi távolléte a lehető legkevésbé legyen észrevehető. Nem vagyunk boldogok, de ilyen a játék. Most össze kell tartanunk, és meg kell mutatnunk, hogy nélküle is kiváló csapatunk van.”

A klub hivatalos közleményben tudatta, hogy eltört Messi orsócsontja a jobb karjában, így három hétig biztosan nem számíthatnak rá. Az argentin támadónak az Inter elleni Bajnokok Ligája összecsapást, a Real Madrid elleni rangadót, a Rayo Vallecano és a Real Betis elleni bajnokit, valamint a CD Leonesa elleni kupameccset is ki kell hagynia.