Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Premier League topcsapata Szoboszlai miatt küldött megfigyelőt Cardiffba

A Football Insider információi szerint az Arsenal megfigyelőt küldött Cardiffba, a Wales – Magyarország Eb-selejtezőre, amelyen Szoboszlai Dominik játékát követték kiemelt figyelemmel.

A lap értesülései szerint az Arsenal a távozófélben lévő Granit Xhaka utódját látja a Salzburg játékosában. A svájci középpályás a Crystal Palace elleni Premier League-mérkőzésen került összetűzésbe az Arsenal-szurkolókkal, akik kifütyülték lecserélése közben. Ezek után Xhakát a legutóbbi öt tétmérkőzésre nem is nevezte Unai Emery, aki a csapatkapitányi karszalagot is elvette tőle.

Az „ágyúsok” a nyáron 9 millió fontos ajánlattal próbálkoztak a salzburgiaknál, akik 15 millió alatt nem akarták eladni tehetségüket. A Football Insider szerint az Arsenal januárban újabb ajánlattal jelentkezhet, igaz, várhatóan olyan klubokkal kell megküzdenie, mint a Juventus, az Inter, a Lazio, a Manchester United, a Manchester City vagy a Chelsea.

Szoboszlai 16 tétmérkőzésen szerepelt eddig az idényben a Salzburg színeiben, ezeken négy gólt és négy gólpasszt jegyzett.