Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Messi: „Madridban gyorsan elfelejtették Zidane három BL-győzelmét”

A Marca teljesen meglepő módon úgy tudta szóra bírni Lionel Messit, hogy az argentin aranylabda-halmozó teljes nyíltsággal vállalta fel véleményét a Real Madrid szurkolóival kapcsolatban. 

Ma már megidéztük Leo Messi Marcának adott interjúját, amelyből most ismét egy kis szemezgetést ajánlunk olvasóinknak. Ha a kritika szót nehezen is tudnánk ráaggatni Messi szavaira, az argentin csillag nem éppen dicsérettel illeti a Real Madrid szurkolóit. Zinedine Zidane az első éráját három Bajnokok Ligája sikerrel zárta, ám egyelőre nehezen tud ráhangolódni csapatára a második regnálása alatt. Messi szerint a nagy elvárások mellett az elégedetlenség teljesen természetesen, főleg a korábbi sikerek árnyékában.

„Meglepőek a negatív hangok, de azok, akik már régóta benne vannak ebben a világban, tudják, hogy ez egy normális szituáció. Az emberek nagyon gyorsan elfelejtik azt, ami történt és amit a múltban elértek, és nap mint nap eredményeket követelnek. Zidane biztosan tudta, amikor visszatért, hogy a három megnyert Bajnokok Ligája már nem számít, és az első naptól fogva követelni fogják tőle a sikert.”

– szúrt oda finoman a madridiaknak a Barca gólvágója.