Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: “A riválisok biztos, hogy sokat fognak költeni!”

A klubvilágbajnoki címet frissen bezsebelő “vörösök” korábbi kiváló játékosa, John Barnes igencsak el van ragadtatva attól a szinttől, amit szerinte Jürgen Klopp csapata egyedülálló módon képvisel jelenleg a Premier League-ben.

(Kép: goal.com)

Liverpoolben 1987 és 1997 között 10 idényt lehúzó, egykori remek középpályás a Liverpool Echo-nak nyilatkozta a következőket: “Az alapján, amit 2019-ben láttam a csapattól, szerintem képesek lehetnek mindezt megismételni a következő évben is.” – Jelentette ki Barnes, aki szerint a riválisok viszont biztosan lépni fognak, hogy utolérjék a Liveproolt.

“A Man. Untied, vagy a Man. City szinte biztos, hogy sokat fog költeni azért, hogy eltüntessék a különbséget. Jürgen Klopp csapata, lehet, hogy nem jobb annyiva la mezőnynél, mint amennyivel a tabella jelenleg mutatja, de egy valamiben utánozhatatlan. Képes folyamatosan jó eredményeket szállítani. Ezt pedig 2020-ban is könnyedén megismételheti a csapat.” – Fogalmazott a már 56 esztendős egykori kiválóság, aki még megjegyzett egy újabb indokot, hogy miért is elismerésre méltó a Liverpool idei szereplése.

“Manapság a klubok hatalmas összegeket költhetnek el, és egy-egy átigazolási szezon után látványosan erősödnek. Ma már nagyon nehéz dominálni egy bajnokságot. Az én időmben ez még sokkal könnyebb volt.” – Így Barnes.