Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba tart a PSG mellőzöttje – sajtóhír

Legutóbb hazájából számoltunk be érdeklődésről, a legfrissebb hírek pedig arról szólnak, hogy két olasz klub is tárt karokkal várja a Paris Saint-Germain világbajnok középpályását…

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése szerint a Paris Saint-Germain csapatától távozni készülő Julian Draxler iránt az olasz bajnokságból (Serie A) a Juventus és az AC Milan komolyan érdeklődik, és a német játékos is nyitott lenne a váltásra.

A francia fővárosi csapatot három és fél éve szolgáló középpályás korábban kizárólag hazájában, a Schalke 04 és a Wolfsburg csapataiban futballozott. Bár az elmúlt években rendszerint alapembere volt a PSG-nek, a tavalyi 46 és a tavalyelőtti 47 pályára lépése után az aktuális idényben mindössze 19 tétmeccsen számítottak rá. A kevesebb lehetőség és a játékpercek megfogyatkozása pedig minden bizonnyal a távozásra ösztönözheti, ráadásul szerződése már csak jövő nyárig érvényes, így most még pénzt kaphatnak érte.

Draxler iránt korábban a német lapok a hazatérést valószínűsítették, az 51-szeres német válogatottat a hírek szerint nevelőcsapata ősi riválisa, a Borussia Dortmund szívesen látná.