Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

AS Roma: Madridból érkezhet erősítés a támadósorba – sajtóhír

A farkasok a habfehérek perememberét próbálják meg szerződtetni a következő átigazolási időszakban.

Az AS Roma felvette a kapcsolatot a Real Madriddal Mariano Díaz átigazolásával kapcsolatban, a Le10Sport információi szerint. A dominikai csatár közel két éve igazolt vissza a királyiakhoz, azonban a jelenlegi idényben szinte egyáltalán nem kapott lehetőséget Zidanetól. Az olasz fővárosi együttesnél viszont számítanának rá, ugyanis Patrik Schick kölcsönbeadása óta üresen tátong a második számú csatár pozíció, amely valószínűleg így is marad, hiszen a RB Leipzig véglegesen meg akarja vásárolni a cseh támadót.

Díaz ára a játék percek nélkül jócskán lecsökkent, már nagyjából 10-12 millió euróért mozdítható. A Real Madrid 2018 augusztusában vásárolta vissza a Lyontól 21.5 millió euróért, így mindenképpen buknak rajta, bár ezt aligha bánják.

Az egyszeres dominikai válogatott csatár nagy reményekkel tért vissza Madridba, azonban nem tudott olyan teljesítményt nyújtani, amellyel betudta volna verekedni magát akár csak a stabil csereemberek közé. A 2019/20-as idényben 4 találkozó jutott neki, amelyeken összesen 65 percet tölthetett a pályán, azonban így is megszerezte élete talán legemlékezetesebb gólját a Barcelona ellenében csereként beállva.