Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Köszönöm a Realnak, hogy nem igazoltak le!”

Az FC Barcelona első csapatába idén berobbanó Pedri álmai beteljesüléséről beszélt a Cadena SER-nek adott hétfői interjújában, megjegyezve, hogy az álmok megvalósulásához nagyon hálás a Real Madridnak. 

A Las Palmas együttesétől szerződtetett 17 esztendős tehetség persze iróniát is használt, utalva arra, hogy nem valószínű, hogy most Barcelonában lenne, ha korábban megfelel a Real Madrid kiválasztásán.

“Jártam próbajátékon a Real Madridnál, ahol azt mondták, nem vagyok elég jó, nem ütöm meg a szintet.” – Kezdett bele Pedri.

“Nagyon hálás vagyok a Realnak, különösen annak, aki ezt így ítélte meg, hiszen ellenkező esetben nem lehetnék most itt, annál a klubnál, amelynek mindig is szurkoltam!” – Folytatta a már spanyol U21-es válogatott támadó.

“Különleges lehetőséget kaptam, hogy a Barca játékosa lehetek. Minden percét élvezem az ittlétemnek. Mint sok fiatal gyermek, én is arról álmodtam, hogy egy napon Messivel futballozhatok. Minden álmom valóra vált!” – Jegyezte még meg Pedri, aki igyekszik is megragadni ‘élete lehetőségét’, hiszen, hogy mást ne mondjunk, már a La Ligában és a Bajnokok Ligájában is betalált a katalánok színeiben.