Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ugyanazt a játékost nézte ki a Roma és a Juventus

Egyre több európai klub igazol az MLS-ből és egyre több tehetséges amerikai játékos kerül top bajnokságokba, sőt top klubokba. Az FC Dallas tehetséges védője, Bryan Reynolds is hamarosan Európába igazolhat.

A mindössze 19 éves jobbhátvédért a Juventus és a Roma verseng. Sajtóinformációk szerint, már mindkét klub tett ajánlatot az amerikai játékosért és most 9 millió dollár fölött jár a licit.

Ezzel az összeggel Reynolds lehetne az MLS-ből legdrágábban távozó amerikai játékos. Korábban a Villarreal fizetett 8 millió dollárt Jozy Altidore-ért a New York Red Bullsnak, illetve ennyiért fog most télen csatlakozni a Salzburghoz Szoboszlai Dominik utódja, Brenden Aarronson Philadelphiából.
Az MLS történetében csupán két játékos van, akiért ennél többet fizettek, Miguel Almirón 26,4 millió dollárért cserébe távozott a Newcastle Unitedhoz, illetve Alphonso Daviesért 11 millió dollárt fizetett a Bayern München egy éve.

Reynolds 2019-ben debütált a Dallas felnőtt csapatában, azóta pedig összesen 29 MLS mérkőzésen lépett pályára, illetve rendszeresen számítanak rá hazája utánpótlás válogatottjában is.