Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventust választotta az amerikai tehetség – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Juventus és az AS Roma csapata éles licitháborút vívott napjaink egyik legnagyobb amerikai tehetsége kegyeiért, melyet úgy tűnik, hogy a torinóiak nyertek meg…

 

Az ESPN megbízható forrásai szerint a Juventus csapata valamivel több mint 10 millió dollár ellenében vásárolja meg a rendkívül tehetséges Bryan Reynolds játékjogát az MLS-ben szereplő FC Dallas csapatától, majd az aktuális idény további részére a Cagliarihoz irányítja kölcsönben.

A 19 éves jobbhátvéd évek óta tagja az amerikai korosztályos nemzeti válogatottaknak, s fiatal kora ellenére az MLS elmúlt két szezonjában együttesen 27 összecsapáson lépett pályára, melyek során öt gólpasszt jegyzett. A fenti összeggel Reynolds az amerikai liga történetének legdrágább átigazolása lesz, a rekordot korábban Jozy Altidore tartotta 8 millió dolláros átigazolási díjával.

A beszámolók szerint Reynolds döntésében komoly szerepet játszott a Juventus amerikai légiósa, Weston McKennie, aki nagy erőkkel győzködte fiatal honfitársát, hogy csatlakozzon az olasz rekordbajnokhoz.