Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arany-kupa: megszerezte első győzelmét Mexikó – videóval

El Salvador megszerezte második győzelmét is a csoportkörben, míg Mexikó javított az első körben játszott döntetlen után.

(Photo by Omar Vega/Getty Images)

A mérkőzés képe inkább El Salvador előzetes elképzelései alapján alakult, több lehetőséget is ki tudtak dolgozni az el salvadoriak. A sok próbálkozásnak a 30. percben meglett az eredménye, ekkor Henriquez átlövése kötött ki a kapuban (0-1). A második félidőben a trinidad és tobagoiak is veszélyeztettek, egy remek bal oldali támadás végén a kapufát is eltalálták. Ezután ismét El Salvador-helyzetek következtek, de Frenderup remekül védte kapuját, egészen a 90. percig, amikor egy kapufa után kabaréba illő gólt kapott Martineztől, amivel el is dőlt a három pont sorsa (0-2).

Trinidad és Tobago – El Salvador 0-2 (0-1)
Gólszerzők: ill. Henriquez (30.), Martinez (90.)

Már az ötödik percben helyzetbe került Mexikó, de ekkor nem sikerült közelről a kapuba juttatni a labdát. Az “El Tri” ezután sem vett vissza, de Hagen Godoy nagyszerű teljesítményt nyújtott Guatemala kapujában. A 29. percben aztán megtört a jég, Funes-Mori szép csel után lőtte ki a hosszút (0-1). A játékot ezután is Mexikó dominálta, de a befejezésekbe továbbra is hiba csúszott. Az 55. percben ismét Funes-Mori villant, ezúttal közelről talált be (0-2). A mérkőzést Pineda fejese döntötte el végképp (0-3). Mexikó ezúttal is remekül játszott, rengeteg helyzetet dolgozott, és most sikerült is néhányat gólra váltani, míg Guatemalának lehetőségei sem voltak igazán.

Guatemala – Mexikó 0-3 (0-1)
Gólszerzők: ill Funes-Mori (29., 55.), Pineda (79.)

Az A-csoport jelenlegi állása:

(A tabellát köszönjük az eredmenyek.com-nak!)