Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Valencia és a Sevilla korábbi támadója visszatért a francia élvonalba – Hivatalos

A rutinos csatár visszatért a Ligue 1-be nevelőegyesületéhez 13 évet követően, ahol a profi karrierjét szeretné befejezni elmondása szerint.

A Strasbourg hivatalosan is bejelentette, hogy sikerül megegyezniük Kévin Gameiróval a közös folytatásról. A 34 éves támadó két éves szerződést kötött korábbi csapatával, amely magában foglal további plusz egy évet, ha úgy gondolja a francia játékos és a klub is, hogy képes hozni az elvárt teljesítményt.

Gameiro 2005-ben került fel a francia alakulat első számú csapatába, ahonnan 2008-ban távozott a Lorient kedvéért. A “Tőkehalaktól” két idényt követően tovább állt és a Paris Saint-Germain labdarúgója lett, ahonnan három szezont követően igazolt a Sevillához, ahol ugyanennyi időt húzott le és igazolt az Atlético Madridhoz. A Matracosoktól 2018-ban távozott a Valencia kedvéért, ahol három idényt követően újra a Strasbourg labdarúgója lett.

A 13-szoros francia válogatott csatár profi karrierje során ezidáig 612 tétmérkőzésen léphetett pályára a fentebb említett csapatokban, amelyeken 213 gólt és 70 gólpasszt jegyzett.