Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Maradni akar a Chelsea létszámfeletti (?) sztárja – sajtóhír

Noha az elmúlt időszakban többször is arról szólt a fáma, hogy egy év után máris távozhat a Chelsea tavalyi nyári sztárigazolása, a legfrissebb médiaértesülések szerint a támadó mégis maradna a londoniaknál…

A német Sport1 információi szerint ugyan korábban szóba került Timo Werner távozása a Chelsea csapatából, mivel nem sikerült megfelelő érdeklődőt találniuk érte, és a játékos is maradni szeretne a klubnál, az angol gárda is letett támadója eladásáról.

A 25 esztendős csatár egy éve 47.5 millió font ellenében igazolt a “kékekhez” a német RB Leipzig gárdájától, melyben a 2019-2020-as évad során 47 mérkőzésen 35-ször tudott eredményes lenni. Werner összességében négy esztendőt töltött a lipcseieknél, és 19 gólnál kevesebbet egyszer sem szerzett, az elmúlt Bundesliga-szezont 28 találattal zárta. Hatalmas reményekkel szerződött a londoni gárdához, amely elképesztő erősítéseket hajtott végre múlt nyáron, ennek ellenére Frank Lampardnak már idő előtt távoznia kellett a menedzser pozíciójából.

Januárban Werner honfitársa, Thomas Tuchel vette át a csapat irányítását, ami érezhetően jól jött számára, de továbbra sem találja a helyét a londoni közegben. A német válogatott csatár 35 mérkőzés alatt mindössze hatszor talált be az angol bajnokság (Premier League) legutóbbi kiírásában. Emellett Werner a 2020-2021-es szezont 52 találkozón szerzett 12 góllal zárta le.