Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: nehézkesen haladnak a középpályás szerződésének meghosszabbításával

A Kék-feketék illetékesei már augusztus óta próbálják meggyőzni horvát középpályásukat a maradásról, azonban mindeddig sikertelenül, de megjöhet végre az áttörés. 

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Az Inter első számú célja jelenleg az, hogy sikerüljön megegyezni Marcelo Brozoviccsal a szerződésének meghosszabbításáról, ugyanis az 2022-ben lejár, így ingyen távozna a klubtól jövőre, ami hatalmas érvágás lehet az olasz együttes számára.

Brozovic kontraktusát ezidáig azért nem sikerült megújítani, mert a 28 éves játékos bérigénye 6 millió euró évente, amelyet a Nerazzurri sokall, viszont most megpróbálnak egyezkedni a középpályással és ügynökével, hogy találjanak megoldást a közös folytatásra.

A horvát válogatott játékos 2015 januárja óta erősíti az Intert, először azonban csak kölcsönjátékosként volt az olasz gigásznál másfél évet, majd 2016 nyarán végleg megvásárolták őt a Dinamo Zagrebtől mindössze 5 millió euróért. Brozovic azóta 251 tétmérkőzésen kapott lehetőséget Kék-feket színekben, ezeken 25 gólt és 33 gólpasszt jegyzett.