Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Belotti a Serie A-ból vár ajánlatot – sajtóhír

Olaszországi sajtóhírek szerint a Torino lejáró szerződésű támadója továbbra is hazájában képzeli el magát, és az is megvan, hogy melyik klubhoz szeretne igazolni…

(Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portáljának beszámolói értelmében a Torino lejáró szerződésű válogatott csatára, Andrea Belotti az AC Milan megkeresésére vár, ezért utasította vissza a közelmúltban a Newcastle United és az Al-Hilal közelmúltbeli ajánlatait.

A 27 esztendős gólfelelős klubváltása körül évek óta pletykálnak, de már hat éve erősíti a szebb napokat is látott “bikákat”. Belotti a 2016-2017-es szezon során 26 gólt szerzett, és egy csapásra számtalan európai topcsapat figyelmét vonta magára, azonban azt követő két idényben együttesen sem ért el ennyi találatot (10 és 15), a 2019-2020-as kiírást pedig bár ígéretesen kezdte, a kényszerszünet által keresztül húzott bajnoki szezont végül 16 találattal fejezte be. Az elmúlt idényben 35 fellépésén 13 gólt szállított a bajnokságban, és az olasz sajtó szerint eljött számára az idő, hogy igazi nagy csapatban próbálja ki magát, átigazolására azonban az elmúlt nyáron sem került sor, idén ingyen teheti meg mindezt.

Belotti az idei kiírásban sérüléssel bajlódva kevesebbet lépett pályára, kilenc meccs alatt kétszer tudott eredményes lenni.