Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Megegyezett egymással a Barca és a Villa – sajtóhír

Ahogyan arról beszámoltunk, az Aston Villa csapatának továbbra is egyértelmű célja, hogy az érvényben lévő kölcsönszerződés után végleg megszerezze kiváló labdarúgója játékjogát, és rövidesen be is jelenthetik…

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Fabrizio Romano legfrissebb beszámolói szerint megszületett az egyezség a felek közt, melynek értelmében az Aston Villa csapata 20 millió euróért cserébe végleg megvásárolja Philippe Coutinho játékjogát a Barcelona együttesétől.

Mint ismeretes, a Villa menedzsere, Steven Gerrard imádja Coutinho játékát, melynek többször is hangot adott, és ha rajta múlna, valószínűleg már most véglegesítették volna őt. A brazil zsugás 16 mérkőzés alatt négy gólt és három gólpasszt regisztrált januári megszerzése óta a PL-ben.

Coutinho 2018 januárjában mintegy 105 millió font ellenében szerződött a Barcához a Liverpool csapatától, melyben öt és fél idény alatt 201 tétmérkőzésen 54 találatot szerzett.

Az Aston Villa a Barcával kötött januári megállapodás értelmében az idény végeztével 40 millió euró ellenében szerezheti meg végleg Coutinho játékjogát, de végül alacsonyabb összeg ellenében történhet a megállapodás, mert a Barcának mindenképpen szüksége van a bevételre még az aktuális pénzügyi évben.