Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kikosarazta az MU-t a legfőbb kiszemelt csatár – sajtóhír

Nemzetközi sajtóinformációk szerint a Manchester United legfőbb nyári kiszemeltje nem szeretne a csapathoz igazolni, mivel az nem versenyezhet a Bajnokok Ligájában…

Az RMC Sport információi szerint a Benfica gólfelelőse, Darwin Núnez visszautasította a Manchester United és a Newcastle United érdeklődését, mivel mindenképpen olyan csapathoz szeretne igazolni, amely a 2022-2023-as idényben a Bajnokok Ligájában fog szerepelni.

A 22 esztendős uruguayi támadó a harmadik éve játszik az európai kontinensen, és a második idényét tölti a lisszaboni csapatnál. Núnez minden sorozatot figyelembe véve 85 mérkőzésen 48 gólt szerzett eddig a “sasok” színeiben, melyből 41 meccsen 34 találatot a jelenleg futó idényben vállalt. A közelmúltban sztárügynökre váltó labdarúgó a portugál bajnokság aktuális kiírásában 26 találata túlnyomórészét a helyi liga nem éppen versenyképes csapatai ellen szerezte, ám emellett tíz mérkőzés alatt hatszor tudott eredményes lenni a Bajnokok Ligájában.

Núnez hazájában a patinás Peñarol csapatában nevelkedett, míg 2019-ben a spanyol másodosztályú Almería hívószavára szerződött Európába.

Amennyiben Núnez valóban kizárja a “BL-mentes” csapatokat, úgy vélhetően a Paris Saint-Germain lehet a legnagyobb esélyes a nyári leigazolására.