Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Dembélé döntött a jövőjéről – sajtóhír

Megbízható sajtóbeszámolók szerint úgy tűnik, hogy megszületett a döntés a Barcelona lejáró szerződésű támadójának ügyében…

(Photo By Ricardo Larreina/Europa Press via Getty Images)

Fabrizio Romano beszámolói szerint Ousmane Dembélé elfogadta a Barcelona kétéves szerződési ajánlatát, és még a hétfői napon megérkezhet a katalán városba, hogy aláírja az új megállapodást.

A 25 éves világbajnok szélső aktuális szerződése az évad végeztével jár, így ingyen hagyhatná a háta mögött a katalán klubot amennyiben nem hosszabbítják meg a szerződését. Dembélé az elmúlt szezonban 32 meccsen jutott szóhoz egészségi állapotából kifolyólag, a bajnokságban 21 meccsen egyetlen gólt szerzett 11 (!) gólpassz mellett. Januárban még mindenképpen szabadulni akartak tőle, Xavi Hernández vezetőedző azonban bízott benne, és egyre hasznosabb tagja tudott lenni a megfiatalított csapatnak, és állítólag szívesen megtartanák őt, a feleknek azonban ezidáig nem sikerült megegyezniük egymással.

Összességében Dembélé kevésbé tudta igazolni az előzetesen hozzáfűzött reményeket, hiszen emlékezhetünk rá, hogy 2017 nyarán 105 millió euró és további bónuszok ellenében igazolta le őt a Barca a Borussia Dortmundtól.