Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona támadójáról tárgyal a Juventus – sajtóhír

Amerikai sajtóhírek szerint a spanyol bajnokságban szereplő Barcelona és a Serie A-ban játszó Juventus tárgyalásokba kezdett Memphi Depay játékjogáról.

 (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto via Getty Images)

Az amerikai ESPN értesülései szerint a Barcelona és a Juventus előzetes tárgyalásokba kezdett Memphis Depayról. A katalán gárda kész megválni a holland támadótól akár már 20 millió euró ellenében. A hírek szerint a klub vezetőedzője, Xavi már közölte is a játékossal, hogy mennie kell.

Depay azonban ragaszkodik ahhoz, hogy maradni akar a Barcelonában, és ezt közölte csapattársaival is, még akkor is, hogy Robert Lewandowski és Raphinha érkezésével létszámfelettivé vált.

A Juventus azonban új támadót keres, miután Alvaro Morata visszatért az Atlético Madridhoz, és bár szívesen megvásárolná, a madridi klub túl sokat kér a játékosért, ezért is fordultak a Barcelona és Depay felé.

A 28 éves holland csatárt tavaly nyáron igazolta a Barca ingyen az Olympique Lyon csapatától. Az előző szezonban minden sorozatot figyelembe véve 37 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 13 gólt és 2 gólpasszt jegyzett.