Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar üzent Messi kritikusainak

A Paris Saint-Germain 4-0-ra diadalmaskodott a Nantes elleni francia Szuperkupa-mérkőzésen, melynek legjobb játékosának Lionel Messit választották…

(Photo by Amir Levy/Getty Images)

Az első párizsi szezonjában sok kritikát kapó Lionel Messivel kapcsolatban a Paris Saint-Germain brazil kiválósága, Neymar is megosztotta véleményét a francia szuperkupa-mérkőzést követően:

“Az emberek túl sokat beszélnek róla, pedig fogalmuk sincs arról, hogy mi zajlik közötttünk nap, mint nap. Leo még mindig Leo. Leo a világ egyik legjobbja, ez továbbra sem változott semmit. Nem lett rosszabb játékos, csak új helyzethez kell alkalmazkodnia, ami mindenkitől egy kis időt vesz igénybe. Biztos vagyok benne, hogy vele és Kyliannel együtt hárman óriási dolgokat fogunk még elérni. Jó meccset játszottunk, örülök a trófeának, bármi is történik, nyerni kell a továbbiakban is.”

A 34 éves argentin klasszis múlt nyáron hagyta el másfél évtized után a Barcelona csapatát, és szerződött a PSG-hez. Messi új állomáshelyén a statisztikákat tekintve profi karrierje egyik leggyengébb idényét futotta, hiszen 33 mérkőzésen mindössze 11 találat fűződött a nevéhez 13 előkészítése mellett. Minden bizonnyal nem sikerült tökéletesen beilleszkednie új csapatába és/vagy nem igazán érzi jól magát Párizsban. Jövőjével kapcsolatban folyamatosan jelennek meg újabb és újabb pletykák.