Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzőváltásra készül az olasz sereghajtó – sajtóhír

Megbízható olasz sajtóinformációk szerint az olasz bajnokságban (Serie A) sereghajtó Monza csapata vezetőedzője menesztésére készül…

 

Gianluca Di Marzio információi szerint megszületett a döntés arról, hogy a sereghajtó Monza meneszti vezetőedzőjét, Giovanni Stroppát, és átmenetileg a Primavera-csapat vezetőedzőjét, Raffaele Palladinót fogja kinevezni a helyére. Így a torinói csapat korábbi játékosa irányíthatja majd a Brianzolit a következő fordulóban esedékes, Juventus elleni mérkőzésen.

Mint ismeretes, a Monza irányítását az AC Milan egykori nagyfőnökei, Silvio Berlusconi és Adriano Galliani három évvel ezelőtt vették át a harmadosztályban, ősztől azonban már a Serie A-ban versenyezhetnek, ahol a hírek szerint jelentősebb célokért szeretnének küzdeni, és láthatóan mindent meg is tesznek ennek érdekében.

Az újonc korábban már Andrea RanocchiaAlessio CragnoStefano SensiMatteo PessinaSamuele BirindelliGianluca CaprariFilippo RanocchiaMarlonPablo Mari és Andrea Petagna megszerzését jelentette be, továbbá Andrea Carboni is csatlakozott a csapat keretéhez.

A csapat kitartott a feljutást kiharcoló Stroppa mellett, azonban mivel az első hat forduló alatt csak egyetlen pontot szereztek, immár elkerülhetetlennek tűnik a menesztése.

Az olasz sajtó egybehangzó várakozásai szerint a hosszútávú megoldás Claudio Ranieri lehet a Monza kispadjára.