Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Milan középpályását szemelte ki a Chelsea! – sajtóhír

A legfrissebb sajtóhírek szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese a téli átigazolási időszakban szeretné megszerezni az AC Milantól Ismael Bennacert.

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/Ciancaphoto Studio/Getty Images)

A legfrissebb beszámolók alapján a Chelsea frissen kinevezett menedzsere, Graham Potter elsősorban a középpályára szeretne új játékosokat igazolni, mivel itt érzi a legszűkebbnek a variációs lehetőségeit. A hírek szerint erre a legújabb kiszemeltje nem más, mint az AC Milan játékosa, Ismael Bennacer. A 24 éves futballistát már korábban is hírbe hozták angol sztárcsapatokkal, leginkább a Manchester Cityt emlegették vele kapcsolatban, ugyanis Pep Guardiola is nagy kedvelője a játékának. A források alapján a londoni klub már a tél folyamán szeretne ajánlatot tenni Bennacerért, akit 2024 nyaráig köt a szerződése Milánóba. A hírek szerint az olasz csapat vezetősége hajlandó lenne elengedni játékosát, ha az ajánlat legalább 45 és 55 millió euró közötti.

Ismael Bennacer 2019 nyarán került a Milanhoz, akik 17,2 millió eurót fizettek érte az Empolinak. A klub színeiben azóta 114 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 4 gólt és 7 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 33 millió euróra taksálja a transfermarkt.