Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal csapna le az Atlético Madrid kallódó tehetségére – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal csapata ajánlatot készül tenni az Atlético Madridnak Joao Félixért. 

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Az angol The Athletic szerint az Arsenal ajánlatot készül tenni az Atlético Madridnak, hogy a szezon hátralévő részében kölcsönbe az angolokhoz kerüljön Joao Félix.

Az Ágyúsok ráadásul 15 millió eurót fizetnének is a kölcsönért, a játékosnak pedig 6 millió eurós fizetést ajánlanának a szerződés idejére, és ezzel lefednék az Atlético 21 millió eurós igényét a játékosért, aki már most, januárban elhagyhatja a spanyol fővárost.

Az Arsenal mellett több angol klub is érdeklődik Joao Félix iránt, mint a Chelsea és a Manchester United, de Mikel Arteta gárdája lehet a befutó a játékosért.

Joao Félix klubrekordot jelentő 127 millió euróért érkezett a Benficából az Atlético Madridba 2019-ben, azonban Diego Simeone nem tudja igazán kihasználni a játékos kreatív képességeit. A portugál támadó még így is 130 mérkőzésen lépett pályára a spanyol csapatban, amelyeken 34 gólt és 18 gólpasszt jegyzett.