Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az angol másodosztályból igazolt szélsőt a Rangers! – Hivatalos

A skót bajnokságban (Premiership) szereplő Rangers együttese hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződtették a Norwich Citytől Todd Cantwellt.

(Photo by Robin Jones – AFC Bournemouth/AFC Bournemouth via Getty Images)

Megvan a Michael Beale-éra első igazolása a Rangersnél Todd Cantwell személyében. A 24 éves angol játékos ugyanis a mai nap folyamán aláírt a glasgowi gárdához. A klub közleményéből nem derül ki, hogy mennyit fizettek a szélsőért a Norwich Citynek, valamint azt sem közölték, hogy Cantwell hány évre kötelezte el magát új csapatánál. A Rangers a honlapján kiemeli az új szerzeménnyel kapcsolatban, hogy a középpálya szinte minden posztján bevethető, valamint azt is, hogy komoly tapasztalatot szerzett mind a Championshipben, mind pedig a Premier Leagueben.

Todd Cantwell a Norwich Cityben minden lépcsőfokot végigjárt, mielőtt bemutatkozhatott a felnőttek között. A “Kanárik” az évek során kétszer is kölcsönadták őt, előbb Hollandiába a Fortuna Sittardnak, nemrég pedig a Bournemouth csapatának. Cantwell összességében 129 mérkőzésen lépett pályára a Norwich színeiben, amelyeken 14 gólt és 12 gólpasszt jegyzett. Új klubjánál a 13-as mezszámot fogja viselni.