Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Ferencváros korábbi edzője szövetségi kapitány lesz – sajtóhír

Nemzetközi sajtóbeszámolók szerint hamarosan lezárulhat a régóta húzódó kérdés, és a Ferencváros korábbi edzője hazája válogatottjának szövetségi kapitánya lesz…

(Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

Fabrizio Romano is beszámolt róla, hogy a továbbiakban az egykor a Ferencvárost irányító Szerhij Rebrov lesz az ukrán válogatott szövetségi kapitánya, miután a hosszas egyeztetéseket követően a felek megállapodtak egymással.

A 48 éves ukrán tréner 2018 augusztusa és 2021 májusa között összesen 161 alkalommal ült a Ferencváros kispadján, három bajnoki címhez segítette a csapatot. Emellett vezetésével 2019-ben az Európa-liga, 2020-ban pedig a Bajnokok Ligája főtábláján szerepelt az egyesület, 2021 nyarán azonban elhagyta a zöld-fehéreket, azóta pedig az Egyesült Arab Emírségekbeli Al-Ain mestere volt.

Rebrov mostani csapata élén az előző szezon végeztével megnyerte a helyi bajnokságot és a ligakupát is, vélhetően szerződése nyári lejártával távozik tőlük.

Az egykori kiváló támadó a Fradi előtti szerepvállalását megelőzően a szaúdi Al-Ahli vezetőedzője volt a 2017-2018-as idényben, korábban pedig egykoi aktív csapata, a Dinamo Kijev trénereként tevékenykedett.