Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megsérült a Liverpool támadója a Manchester United elleni FA-kupa-negyeddöntőn

Több játékosa is megsérült az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) játsszó Liverpoolnak a Manchester United elleni FA-kupa-találkozó után, köztük támadója, Darwin Nunez.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

A Liverpool támadója, Darwin Nunez kikerült az uruguayi válogatott keretéből, miután a Manchester United elleni vasárnapi FA-kupa-vereséget követően fájdalomra panaszkodott a combizmában. Egyelőre még nincs arról szó, hogy mérkőzéseket kell kihagynia a klubjában.

A 24 éves játékos nem játszik a március 23-án Baszkföld, majd három nappal később Elefántcsontpart elleni európai barátságos mérkőzéseken, miután ebben egyezett meg Marcelo Bielsa szövetségi kapitánnyal az állapota miatt.

Nunezt, aki az Old Traffordon végigjátszotta a teljes 120 percet, a szezon eddigi részében számos combizomprobléma hátráltatta, így a klub és a válogatott is arra törekszik, hogy ne terhelje túlságosan. Jürgen Klopp, a Liverpool edzője számára nagy megkönnyebbülést jelenthet, hogy a válogatott szünet alatt megkapja a szükséges pihenését.

“Most a fiúk a válogatottjaikba utaznak. Reméljük, hogy egészségesen térnek vissza. Lucho (Diaz) érzett valamit az ágyékánál, míg Darwin (Nunez) a combhajlítójánál. Cody (Gakpo) pedig kificamította a bokáját”

– nyilatkozott Klopp a 4-3-as vereség után a BBC Sportnak. 

Nunez ebben a szezonban eddig 17 gólt szerzett a Liverpoolban minden sorozatot figyelembe véve, és emellé 12 gólpasszt is kiosztott.