Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Guardiola akart lenni Messiék kapitánya!

Egészen elképesztő állítással állt elő az argentin válogatott, és az FC Barcelona egykori mestere, César Luis Menotti. Az idős szakember ugyanis azt állatja, hogy a Világbajnokság után Pep Guardiola szívesne átvette volna az „Albiceleste” irányítását.

www.goal.com

Az argentin válogatott szövetségi kapitányaként 1978-ban világbajnok Menotti azt állítja, hogy a Bayern München vezetőedzője csapot-papot otthagyott volna Németországban, ha átveheti Lionel Messi, és honfitársai gardírozását.

Valószínűleg az argentinok szívesen is látták volna Messi kedvenc edzőjét a kormánynál, ám aligha hihető, hogy a Bayernnél akárcsak átgondolták volna egy percig is, Guardiola elengedését. Mindesetre Menotti úr nagyon érdekeset nyilatkozott:
„Úgy tudom, hogy jött volna. Azt mondta Nekem, hogy örülte az argentin munkának.” – hisszük is, meg nem is az agg szakember szavait. Az biztos, hogy kíváncsian várjuk a katalán edző válaszát.

Az pedig biztos, hogy végül valóban egy volt Barca-tréner vette át az argentin nemzeti csapat vezetését, mégpedig az előző szezon után elküldött Gerardo Martino.

Balogh József