Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ausztriából erősítene a Leverkusen

A Bayer 04 Leverkusen edzője, Roger Schmidt korábbi csapata egyik legjobb játékosát szerződtetné Németországba, azonban komoly riválisa van.

uefa.com

A Red Bull sportigazgatója pár hónapja jelentette ki, hogy nem fogja szezon végéig szóló szerződését meghosszabbítani a Salzburg védője, aki így legkésőbb a télen klubot vált. André Ramalho, aki 2011-óta pallérozódik a Salzburgnál könnyen elképzelhető, hogy a német Bundesligában folytatja pályafutását.

Az osztrák ‘Krone’ birtokába jutott információk szerint a Bayer 04 Leverkusen komoly érdeklődést mutat Ramalho felől. A 22 esztendős védőnek szép emlékei vannak Schmidt edző kapcsán, hisz a keze alatt vált meghatározó játékossá, valamint osztrák bajnokok is lettek.

Ramalho akár a januári átigazolási időszakban is Leverkusenbe költözhet. A brazil álma a Bajnokok Ligája, ahol pályára is léphetne annak ellenére, hogy a Salzburggal szerepelnek az Európa Ligában.

Viszont a Bayer mellett a Red Bull német csapata, az RB Leipzig is igényt tartana a védőre. Ramalho kegyeiért két klub is verseng, a Transfermarkt szakértői a Leipzigot látják jóval előnyösebb pozícióban. A brazil piaci értékét egyébként 3 millió euróra taksálják.

Galeß