Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb selejtező: Írország megtréfálta a “sógorokat!” – videóval

Az osztrák labdarúgó-válogatott az ír nemzeti csapatot fogadta a D-csoport negyedik fordulójában. Az összecsapás végén a vendégek örülhettek, hiszen 1-0-ás győzelmet arattak. 

2422029_w1

Ausztria – Írország 0-1 (0-0)
Gólszerzők: – ill.
McClean(48.)

Az összecsapás nem indult túl izgalmasan. Az első valamire való ziccerig több mint fél órát kellett várni, viszont azután felpörögtek az események. A 32. percben Robbie Brady végzett el szabadrúgás, melyet követően Shane Duffy a kapu bal oldala mellé bólintott. A 40. minutumban Sabitzer állt közel ahhoz, hogy előnyhöz juttassa az osztrák csapatot, ám a lövése balszerencséjére a felső lécen csattant. A 44. percben a vendégek szintén hasonlóan jártak, az ő részükről Walters találta telibe a kapufát. A fordulás után az írek gyorsan megszerezték a vezetést. A 48. minutumban Hoolahan átadását követően McClean vette be az ellenfél hálóját. A 66. percben Alaba eresztett meg egy távoli löketet, amely éppen csak kapu fölé szállt. A helyzetek tekintve kiegyenlített párharcot vívott egymással a két fél, azonban az írek képesek voltak egy komolyabb ziccert gólra váltani, míg az osztrákoknak ez nem sikerült. Ennek köszönhetően a végeredmény Ausztria – Írország 0-1. 

https://www.youtube.com/watch?v=AsmOSS-dWZ4

Grúzia – Moldova 1-1 (1-0)
Gólszerzők:
Kazaishvili(16.) ill. Gatcan(79.)

A találkozón először a vendégek kerültek helyzetbe. A 4. percben Gatcan próbálta bevenni az ellenfél hálóját, ám ez végül nem sikerült neki. A 12. minutumban Mihaliov előtt adódott lehetőséget, viszont ő sem tudott élni vele. A 16. percben megtört a gólcsend, a hazaiak gyakorlatig első ziccerükből megszerezték a vezetést. A találatot Kazaishvili javára jegyezhettük fel. A szünetet követően sokáig úgy tűnt, hogy a grúzok megőrzik egy gólos előnyüket, azonban a 79. minutumban Gatcan révén egyenlíteni tudtak a moldovai csapat. A meccs állás a továbbiakban nem változott, így Moldova megszerezte első pontját a Vb-selejtező sorozatban.