Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: Elképesztő forduló, nyolc gólos Lazio meccs!

A Serie A 23. fordulójának legtöbb találkozóját természetesen, mint mindig, most is vasárnap délután rendezték meg. Olyan gárdák léptek pályára, mint a fővárosi csapat, a Lazio. Persze még láthattuk a Torinot, a Sassuolot vagy éppen a Pescarat. 

marco-parolo-pescara-lazio-serie-a_pl7b5hfwj65t121qc36hyfsle

Pescara – Lazio 2:6 (2:2)
Gólszerzők: Benali (29.), Brugman (41.) ill. Parolo (10.,14.,49.,77.), Keita (57.), Immobile (69.)

Nem akármilyen találkozót láthattunk. A Lazio negyedóra elteltével már két góllal ment, de a hazaiak elképesztő feltámadást mutatott. Előbb Benali, majd Brugman talált be, így az első félidőben kihozták döntetlenre a találkozót, ám amilyen nagyszerű feltámadást mutattak, ugyan úgy esték szét. A fővárosiak a második játékrészben tönkreverték az ellenfelüket. Az olasz válogatott középpályás, M. Parolo négy góllal vette ki a részét a győzelemből.

Empoli – Torino 1:1 (1:1)
Gólszerzők: Pucciarelli (47.) ill. Belotti (11.)

Elég eseménydúsra sikeredett ez az összecsapás. Kezdődött ott, hogy Belotti újfent góllal mutatta meg a tehetségét. Majd folytatódott ott, hogy a félidő utolsó másodpercében kiegyenlített az Empoli. Ezt követően a Toro elég feszülté vált. Sikerült felvenni Mihajlovic mentalitását, aminek következtében repkedtek az emberek a pályán, persze a sárgák is. Mindenesetre Falque lábába maradt a győzelem, amikor kihagyta a büntetőt. Így meg kell elégednie a bikáknak az egy ponttal.

Genoa – Sassuolo 0:1 (0:1)
Gólszerzők: Pellegrini (26.)

Hiába támadta végig a találkozót a hazai gárda. A vendégek az első félidő közepén szerzett góllal behúzták a három pontot. Így újabb fontos győzelmet aratott a Sassuolo. Ilyenkor látszik, hogy ők azért voltak eléggé megcsúszva a szezon elején, mert a többfrontos harcot nem bírták.

Szerző: Borbély Szabolcs