Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Dybala elárulta, melyik csapattal nézne szembe a fináléban

Kedd este az olasz bajnok Juventus lejátszotta a portugál FC Porto elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját, és a luzitán gárda számára ezúttal se volt túl sok köszönet az összecsapásban, hiszen ismét kevesebb emberrel fejezték be a meccset, ráadásul rúgott gól nélkül veszítettek (bővebb összefoglalónkat ITT éritek el). A győztes gólt szerző Paulo Dybala már el is kalandozott, és a BL-döntőről beszélt.

2043319-42861867-2560-1440Dybalát ünneplik a társak a győztes gól után (fotó: Eurosport)

Dybala a 42. percben váltott gólra egy jogosan megítélt tizenegyest, a Juventus 23 esztendős támadója hallatlan magabiztossággal lőtte ki a bal alsót. Ezzel a Juve 3-0-ra módosította az állást összesítettben, végül ilyen végeredménnyel is ejtette ki a Portót.
A “zebrák” gólszerzője beszélt arról is, mire számít a BL további szakaszában.

“Innentől kezdve nincs könnyű ellenfél, bármely párosítás nehéz lenne. A sorsolás után kiderül, kivel nézünk szembe. Egy dolog biztos, mi megpróbálunk eljutni a sorozat végéig” – jelentette ki céltudatosan az argentin csatár.

Arra a kérdésre, hogy kivel játszana egy esetleges BL-döntőt, így válaszolt Dybala a Premium Sportsnak:

“Hogy kivel találkoznék a Barcelona, Real Madrid, Bayern München hármas közül? A Barcelonával! Ahogy két esztendővel ezelőtt is történt, mikor még nem voltam itt.”

A 2015-ös finálé 3-1-es Barca-sikert hozott, akkor a Juventusnak csupán a szimpatikus vesztes szerepe maradt. Kérdés, Dybalát a visszavágás vágya fűti, avagy honfitársával és válogatottbeli csapattársával, Lionel Messivel nézne farkasszemet inkább?

Szerző: Draskovics Tamás