Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megállapodott a Real a Porto védőjével – sajtóhír

Spanyol lapértesülés szerint Zinedine Zidane és a Real Madrid szóbeli megállapodást ért el a Portó játékosának ügynökével arról, hogy a következő szezonban  Felipe Monteiro a királyi gárdába igazol. 

1489593024_044905_1489593243_noticia_normal

Forrás: AS

A spanyol AS szerint Monteiro ügynöke, Giuliano Bertolucci szóban már megegyezett arról a Real Madriddal, hogy a 27 éves brazil védő a nyáron a spanyol fővárosba igazol, így a Reálnak most már csak a Portóval kell tárgyalnia erről. Monteiro 2016 nyarán csatlakozott a portugálokhoz a Corinthianstól, de egy nagyobb összeg reményében nem akadályoznák meg az üzletet. A védő jelenlegi szerződése 2021-ig szól, amelyben egy 50 millió eurós kivásárlási ár is szerepel, de az AS úgy tudja, hogy a Real Madrid 25 és 30 millió euró közötti összeget fizetne a játékosért.

A királyi gárda Pepe helyére keres középhátvédet, aki még mindig nem írt alá új szerződést, így egyre valószínűbb, hogy távozik a nyáron. Monteiro a szezonban annyira jól teljesített a Portóval, hogy életében először a brazil válogatottba is behívták.