Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Német válogatott védőre pályázik Guardiola

A Manchester Citynek az egyik leggyengébb pontja a védelem. Nyáron ezen szeretne erősíteni Pep Guardiola, és már ki is nézte a megfelelő embert a posztra.

Antonio-Rudiger

A német válogatott Rüdigerre pályázik a Manchester City, és reményeik szerint már a nyáron le tudják majd igazolni a védőt. A bekk érkezése sokat dobhat a problémákkal küzdő hátsó vonalon. A 24 éves labdarúgóért 30 millió fontot fizetnének a Rómának a Kékek.

A Berlinben született Rüdiger hazájában kezdte meg a pályafutását. 2012-2015 között a VfB Stuttgartot erősítette, és 66 találkozón lépett pályára, ahol 2-szer volt eredményes. 2015-ben döntött úgy, hogy Olaszországban próbál szerencsét, és úgy tűnik bejött neki a fővárosi kaland.

A Manchester City nem késlekedik, mivel már a jövőhéten tárgyalásokba szeretne bocsátkozni a játékos képviselőivel. A Kékek Rüdiger minden mérkőzését figyelték eddig, és a látottak meggyőzték a csapatot arról, hogy megfelelő ember lenne a manchesteri klub számára.

Rüdiger több poszton is bevethető, és ez is sokat dob az értékén. Remekül érzi magát középhátvédként, de ha a jobb szélen kell teljesítenie, az sem okoz különösebb problémát számára.

kép: cloudfront.net

Nagy Gábor