Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pepe a Premier League-ben köthet ki! – lapértesülés

Mint ismert, Képler Laveran Lima Ferreira, azaz Pepe szerződése a szezon végeztével lejár a Real Madridnál, s valóban egyre inkább biztosra vehető az, hogy a klub vezetősége nem hosszabbítja meg a kontraktusát. A rutinos portugál válogatott hátvéd 10 év után távozhat a “királyi gárdától”, aki hírek szerint Anglia vagy akár Franciaország fele is veheti az irányt…

1807224-38141771-2560-1440

A Marca úgy értesült, hogy a Pep Guardiola vezette Manchester City és az Unai Emery által irányított Paris Saint-Germain is bejelentkezett a 34 esztendős Pepe játékjogáért. Bár még egyikük sem dolgozott a rutinos portugál középhátvéddel, viszont a spanyol ligában mindketten megfordultak korábban, így valamelyest ismerik Pepe képességeit. Guardiola ugyebár a Barcelonánál dolgozhatott, míg Emery a Valenciánál és a Sevillánál is tevékenykedhetett. Viszont természetesen azt sem szabad elfelejteni, vele kapcsolatban jó pár alkalommal felvetődött az is, hogy esetleg Kínában folytathatja pályafutását. A futball történetének egyik talán valaha volt legmegosztóbb személyisége benne van már abban a bizonyos korban, ám ennek ellenére 2-3 jó éve még bőven lehetne a legmagasabb szinten. 

Pepe 2007 nyarán csatlakozott a Real Madrid keretéhez. Bár valóban voltak olyan momentumai, melyek miatt nem kevés embernél rendkívül ellenszenvessé vált, viszont ennek ellenére azt nem lehet elvenni tőle, hogy képességei alapján kora egyik legjobb középhátvédjei közé oda lehet sorolni, illetve mégis csak hosszú éveken keresztül alapember volt a világ egyik legjobb klubjában. A “királyi gárda” színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 333 mérkőzésen jutott szóhoz.