Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy Dominik a meccs legjobbja volt, és újabb gólt lőtt – videóval

Amikor márciusban azt mondta, hogy két hónapot ad magának, hogy a kezdő tizenegyben kapjon helyet, mindenki csak csóválta a fejét. Nagy Dominik azonban valóban kiharcolta a helyét a Legia kezdőjében, sőt első alkalommal rögtön gólt is lőtt a Cracovia ellen. Néhány meccs van még csak Dominik mögött, de már a Legia egyik alapemberének tartják.

NAGYgól-777x437

A Pogoń Szczecin elleni idegenbeli mérkőzésen egyenesen a csapat legjobb játékosának választották a legionisci.pl szurkolói oldalon: „Szczecinben a mérkőzés legjobbja volt. Nagyon aktívan játszott a találkozó kezdetétől és már a 24. percben veszélyeztette Słowik kapuját egy veszélyes fejessel. A szélen sokszor megzavarta az ellenfelet, és amikor kellett, akkor a védekezésből is kivette a részét. Dominik ott is megmutatta képességeit. A szünet után szépen fejezte be Odjidja gyönyörű passzát, nem létezett számára elveszett labda, amire a legjobb példa az 59. percben kiharcolt büntetője.” Az már nem rajta múlt, hogy Radovic gólját a játékvezető érvénytelenítette…

A mérkőzést a Legia végül 2:0 arányban nyerte meg, és öt fordulóval a bajnokság vége előtt 33 ponttal – egyel lemaradva az első helyen álló Jagiellonia és a második helyen álló Lech Poznań után – a 3. helyen áll.

Pogoń Szczecin – Legia Warszawa 0-2
Gólok: Nagy Dominik 49, Thibault Moulin 68

Pogoń: 1. Jakub Słowik – 24. David Niepsuj, 2. Cornel Râpă, 3. Jarosław Fojut, 77. Ricardo Nunes – 29. Marcin Listkowski (71, 6. Rafał Murawski), 23. Mateusz Matras, 14. Kamil Drygas, 10. Dawid Kort (75, 18. Seiya Kitano), 7. Gyurcsó Ádám (84, 15. Hubert Matynia) – 11. Spas Delew.
Legia: 1. Arkadiusz Malarz – 55. Artur Jędrzejczyk, 5. Maciej Dąbrowski, 2. Michał Pazdan, 14. Adam Hloušek – 6. Guilherme (84, 53. Sebastian Szymański), 3. Tomasz Jodłowiec, 75. Thibault Moulin (90, 15. Michał Kopczyński), 8. Vadis Odjidja-Ofoe, 21. Nagy Dominik (78, 22. Kasper Hämäläinen) – 32. Miroslav Radović.

Sárga lapok: Radović, Moulin.
Piros lap: Jarosław Fojut (67. perc)
Nézőszám: 9876.

Forrás: ekstraklasa.hu


Pogoń Szczecin 0:2 Legia Warszawa MATCHWEEK 32… by Ekstraklasa