Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mario Gómez már tudja, ki lesz Klose méltó utódja

A 2014-es vb óta probléma a csatárkérdés a Nationalelf-nél, de a norvégok elleni meccs után bizakodhatnak a germánok. Az ifjú csillag tündöklése még posztriválisából is elismerő szavakat váltott ki.

werner001

Timo Werner a válogatottban is megállíthatatlan

“Ő fogja uralni a csatárposztot Németországban a következő 10 évben.” – nyilatkozta a Bayern München egykori csatára az RB Leipzig csatártehetségéről, Timo Werner-ről, miután az ifjú játékos 2-szer is bevette a skandináv csapat kapuját. – “Sőt egész Európában meghatározó játékos lesz, ha így folytatja. Én abszolút így gondolom. Szükségünk van egy olyan csatárra a vb-n, mint egy ilyen bomba formában lévő Timo Werner. Mi több, addig csak még jobb lesz, hiszen ebben a szezonban még több tapasztalatot fog szerezni, ami nagyon jól jön nekünk, ha világbajnokok szeretnén lenni.”

A bundestrainer, Joachim Löw is dícsérően nyilatkozott: “Timo egy igen kellemetlen játékos az ellenfelek számára, nagyon nehéz ellene hatásosan védekezni.  Nagyon erős fizikumú és rendkívül gyors. Rengeteget fut minden mérkőzésen, ezzel nagyon sok energiát kivéve az ellenfél védőiből. Azt hiszem, ez teszi őt megállíthatatlanná.”

Egy valami biztos: a nyáron Konföderációs Kupát nyerő ifjú titán kirobbanthatatlan tagja lett ezzel a Nationalelf-nek, és ezzel a góltermeléssel könnyen meglehet, hogy valóban a következő német nemzeti ikont tisztelhetjük személyében…