Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: íme az elmúlt hét álomcsapata

Az MLS, azaz az észak-amerikai profiliga tudatta a bajnokság elmúlt hetének álomcsapatát, melynek kezdő tizenegyében kapott helyet természetesen a brillírozó magyar támadó, Nikolics is! A góllövőlista éllovasa, és a Chicago máris klubrekorderré való csatára nem hiába vívta ki ezúttal is azt, hogy ott lehessen a legjobbak között!

TEAMoftheWEEK-2017-30Újból a hétvége legjobbjai között van Nikolics! (forrás: mlssoccer.com)

Nyilvánosságra hozták az MLS álomcsapatát a hétvégi forduló kapcsán, melynek kezdőcsapatába került be Nikolics! Nem meglepő, hogy a zseniálisan teljesítő magyar támadó ismét ott van a hétvége topcsapatában, ugyanis a klubrekorder ezúttal is nagyot játszott, csapata 1-1-es döntetlenje során David Villáék, azaz a New York City ellen, ismét gólt szerezve! De volt ám hétközi meccs is, amikor a San José elleni bajnokin a magyar ász duplázott idegenben, és ekkor vált klubrekorderé! Niko immár 21 gólos a tengerentúli profiligában, így egyedül vezeti az aranycipőért versengő játékosok névsorát! De ha ez még nem lenne minden, akkor meg kell említenünk, hogy a Chicago Fire Nikolics hathatós segítségével már száz százalék, hogy a liga rájátszásában is szerepel idén, 2012 óta először!

Az MLS hétvégi álomcsapata

Kezdőcsapat: Blake (Philadelphia Union) – Adams (New York Red Bulls), Parkhurst (Atlanta United), Waston (Vancouver Whitecaps), Morrow (Toronto FC) – Elis (Houston Dynamo), Mihailovic (Chicago Fire), Yotun (Orlando City), Meram (Columbus Crew) – Altidore (Toronto FC), Nikolics (Chicago Fire)

Kispad: Jesse Gonzalez (FC Dallas), Matt Hedges (FC Dallas), Victor Bernardez (San José Earthquakes), Kaká (Orlando City), Vako (San José Earthquakes), Nicolas Lodeiro (Seattle Sounders), Vicente Sanchez (Houston Dynamo)

Vezetőedző: Greg Vanney (Toronto FC)

Természetesen a Fociclub.hu-n továbbra is beszámolunk Nikolics legfontosabb mozzanatairól, és az MLS további alakulásáról is! A liga legfrissebb hírei pedig ide kattintva megtalálhatóak!

Nagy Dávid