Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nigériai csillag a Juventus célkeresztjében! – sajtóhír

A Daily Mirror információi szerint a Massimiliano Allegri által irányított Juventus szemet vetett az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton kötelékébe tartozó nigériai tehetségre, Henry Onyekuru-ra, aki jelenleg kölcsönben az Anderlecht-nél rúgja a bőrt…

nintchdbpict0003477675441

Henry Onyekuru-t idén nyáron szerződtette a Ronald Koeman vezette Everton a KAS Eupen csapatától. A belga klub színeiben remek teljesítményt nyújtott, így egyáltalán nem volt csoda, hogy a liverpooli “kékek” lecsaptak rá. A nigériai támadó azonban rögvest vissza is térhetett Belgiumba, mivel az Everton kölcsönadta az Anderlecht-nek. 

Henry Onyekuru a bajnoki címvédő Anderlecht színeiben szintén remekül teljesít, s ennek tükrében felhívta magára a hírek szerint a Juventus valamint az Atletico Madrid figyelmét is. Adott esetben tehát egyáltalán nem kizárt, hogy nem is láthatjuk az Everton mezében futballozni a tehetséges nigériai támadót. A szezon eddigi részében 14 tétmérkőzésen léphetett pályára, melyek során 7 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár