Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

EL: először nyert a Hertha, bemutatkozott Dárdai legidősebb fia – videóval

Portugáliában égett a Marseille, Patrice Evra mérkőzés előtti kiállítással sokkolta a világot, bemutatkozott Dárdai fia a Herthában – ez történt az Európa Liga I- és J-csoportjának csütörtök esti mérkőzésein.

selke

(Fotó: Hertha BSC/Twitter)

Nem sikerült túl emlékezetesre a Guimaraes és a Marseille összecsapása az I-csoportban, Patrice Evra tett róla karaterúgásával, hogy legyen miről beszélni a találkozó kapcsán…A Bognár Tamás által vezetett találkozót végül a hazaiak csapatkapitánya, Paolo Hurtado döntötte el egy fejessel, így a portugálok három szoros meccs után egy győzelmet is szereztek végre. Az OM egyébként tíz emberrel fejezte be a mérkőzést, második sárgával Kamarának kellett kiállnia a hajrában.

Guimaraes – Olimpique Marseille 1-0

Gólszerző: Hurtado (80.) ill: 

Salzburg – Konyaspor 0-0

Az I-csoport állása négy forduló után:

el-i

(A tabelláért köszönet az eredmenyek.com-nak!)

Ami a J-csoportot illeti, Dárdai Pál Herthája a 22 éves támadó, Davie Selke duplájának köszönhetően szerezte meg első idei győzelmét a sorozatban az ukrán Zorya ellen, életben tartva továbbjutási esélyeit. A mérkőzésen bemutatkozhatott ráadásul a Hertha felnőttcsapatában Dárdai legidősebb fia, Palkó is, tíz perc jutott a 18 éves fiatalembernek.

A csoport másik találkozóján szintén egy hórihorgas, ám jóval tapasztaltabb támadó döntött, Aduriz fejesével nyert 1-0-ra a Bilbao a svéd Östersunds ellen – a Herthához hasonlóan a baszkok is első idei sikerüket aratták. A J-csoportban úgy tűnik négy forduló kellett, hogy a topligákból érkező csapatok életre keljenek…

Hertha BSC – Zorya Lugansk 2-0

Gólszerző: Selke (16., 73.) ill.: –

Athletic Bilbao – Östersunds 1-0

Gólszerző: Aduriz (70.) ill:

VIDEÓ HAMAROSAN!

A J-csoport állása négy forduló után:

elj

(A tabellákért köszönet az eredmenyek.com-nak!)

Lasányi Csaba