Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Salah üzent a Manchester City-nek

Április 6-a ugyan még kicsit odébb van, jelenleg pedig éppen válogatott szünet zajlik, a liverpooli Mohamed Salah-t már most a Manchester City elleni Bajnokok Ligája negyeddöntő foglalkoztatja.

(Kép: as.com)

Az ihletet formában futballozó Salah, akit legutóbb Lionel Messivel vetett össze még Jürgen Klopp menedzser is, elmondta, hogy bizakodva várják a City elleni Bl-párharcot, már csak azért is, mert egyedüli csapatként ők tudták eddig legyőzni a manchesteri kékeket a bajnokságban.

“Bárki bármit mond, nem hiszem, hogy a City a szezonban végig egyértelműen jobb volt minden csapatnál a Premier League-ben. Kezdjük azzal, hogy mi legyőztük őket. A Bajnokok Ligájában nagyon sok múlik a sorsoláson, de úgy gondolom egyetlen riválistól sem kell megijednünk. Itt vagyunk a negyeddöntőben, és ugyan annyi esélyünk van a végső győzelemre, mint a másik hét együttesnek” – Elmélkedett a Fernando Torres klubrekordját a Watford elleni mesternégyesével a múltnak átadó Salah, akinél immáron egy játékos sem szerzett több gólt a Pool történetében. Az egyiptomi klasszis eddig 34 találatnál jár a szezonban, ebből 28-at a Premier League-ben szerzett.

“Sok nagy csapat maradt talpon a Bajnokok Ligájában, ám azt sem szabad elfelejteni, hogy a Liverpool egyike a legnagyobb kluboknak Európában. Bármi megtörténhet a kieséses szakaszban!” – Fogalmazott az AS Romától nyáron szerződtetett támadó.