Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

NB1: szexuális zaklatási botrány a bajnoknál

Az elmúlt évek során sorra derülnek ki a visszaélések a magyar sport palettáján. Egyre többször lépnek elő az árnyékból az áldozatok, és vállalják fel átélt szörnyűségeiket azért, hogy másoknak ne menjen tönkre az élete egy-egy démoni mentor, tanár, edző miatt.

honvéd001

Miközben a világon hatalmas „népszerűségnek” örvend az a bizonyos genderista-feminista „mítú” kampány, amely a nők kizsákmányolásának visszaszorításáról, a bűnösök felelősségre vonásáról szól (első sorban a szórakoztató iparban), mintha megfelejtkezne mindenki a nagy PC-összeborulás közben az igazi problémáról. A gyermekek szexuális értelemben történő kihasználásáról sokkal kevesebb szó esik, pedig valójában egy jóval régebb óta létező, sokkal súlyosabb problémáról beszélhetünk.

Ugyanis míg a nők kihasználása gyakran bizonyítottan a „késő bánat, hisz beleegyeztél” kategóriába esik, addig a gyerekek mindig áldozatnak tekintendők. És bár korábban azt hihettük, hogy ez csak a világ társadalmilag már megfáradt felén létező probléma, ott ahol már csak a szépről, jóról szabad beszélni, minden más perverziót, visszataszítót hallgatólagosan elfogadnak (elfogadtatnak) a polkorrektség jegyében… Nos, nem így van. Tévedtünk.

Botrányok eddig elsősorban az uszodák világát érték: emlékezetes volt a „kicsibácsi” és Szepesi Nikolett drámája, majd tavaly a rejtélyes, sosem megnevezett edző Zuglóból. Most pedig itt a legújabb finomság. Igaz nem friss a hír, miszerint a Magyar Futball Akadémia (amely a Budapest Honvéd tehetséggyára) egyik óraadó férfi tanára zaklatta (szexuálisan közeledett, és ajánlatokat is tett) a valószínűleg kiskorú tanítványait. Az újdonság az, hogy majd egy évvel a bejelentés után végre megtörtént a vádemelés, ám a tegnapi második tárgyalás elmaradt a bíróságon, lévén a vádlott családjában váratlan haláleset történt…

Bízzunk benne, hogy az igazságszolgáltatás pártállástól, bírósági felfogástól függetlenül méltó módon bünteti majd a hatalmukkal sátánian visszaélő BŰNÖSÖKET!

Balogh József