Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bonucci: “Köszönöm Istenem, hogy nem voltam ott a Bernabéuban!”

Anna kellenére, hogy már csillapodni látszanak a hullámok a Real Madrid – Juventus Bajnokok Ligája negyeddöntő-visszavágón megítélt madridi tizenegyes körül, azért még mindig akad(nak) olyan(ok), aki(k) az ominózus esetről beszélnek. Itt van például Leonardo Bonucci!

(Kép: goal.com)

A Juventus együttesétől a nyáron az AC Milanhoz szerződő kiváló bekk elmondta, többedmagával ő is teljesen egyet ért Gianluigi Buffon kirohanásával, sőt maximálisan meg is érti jó barátját. Bonucci szerint ugyanis ő sem tudta volna megállni, hogy ne tegyen valami hasonlót a pályán.

“Először is azt gondoltam az egészről, hogy ‘Köszönöm Istenem, hogy nem voltam ott!” – Kezdte a 30 esztendős játékos a Premium Sport-nak adott nyilatkozatában. “Nem tudtam volna fékezni az indulataimat! Kizárt, hogy képes lettem volna uralkodni az érzéseim felett. Éppen ezért megértem Buffont, hiszen látom magamat, ahogy hasonlót cselekedtem volna!” – Tette még hozzá a Juvéban 7 évet lehúzó középhátvéd, aki megjegyezte, hogy Buffon bárhogyan is viselkedett, szerinte a futball történetének legjobb kapusa.