Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiütéses győzelemmel lépett előre az Inter – videóval

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban hétközi fordulót rendeztek, a 33. kör pedig ma este vette kezdetét a Serie A-ban az Inter – Cagliari meccsel. A vége sima hazai siker lett, minek köszönhetően a milánói kék-feketék előzték a római kettőst, és jelenleg BL-indulást erő helyen állnak a 3. pozícióban!

IMG_20180417_225722Perisic (a jobb szélen) és társai kiütéses győzelmet arattak Milánóban! (forrás: twitter.com/Inter_en)

Nem igazán kellett sokat várni a találkozó első góljára, ugyanis az Inter számára megítélt szabadrúgást Cancelo varrta be a 3. percben a vendégek kapujába, aki első gólját szerezte a milánóiak színeiben (1-0)! Tíz perccel a hazai vezetést követően Karamoh növelte volna a milánóiak előnyét, de az Inter játékosa mellé lőtte a labdát. A 21. minutumban már közelebb járt Karamoh a hazai előnyt növeléséhez, de próbálkozása után a labda a keresztlécen csattant! Ezt követően, a 36. percben Gagliardini sérülés miatt hagyta el a pályát a hazaiknál, helyét pedig Borja Valero vette át. Az első félidő hosszabbításának első percében újból Karamoh került a középpontba, de villanása nem ért érvényes gólt, találatát les miatt nem adták meg. A papírformának megfelelően viszont ennek ellenére is az Inter dominált a Cagliari csapatával szemben.

A folytatásban hamar jött az újabb Inter gól, mindkét félidő tehát lényegében hazai találattal kezdődött! A 49. minutumban Icardi volt eredményes Rafinha passza után (2-0)! A kétgólos előny még nem volt végleges, ugyanis a 60. percben megszerezte harmadik gólját is az Inter! Ekkor Brozovic lökete akadt be a vendégek kapujába (3-0)! A legvégére maradt a végeredmény beállítása, ugyanis a 90. percben egy újabb szabadrúgásgól született, amikor is Perisic lövése akadt be, ezzel pedig kiütéses sikert aratott az Inter (4-0)!

Fölényes győzelmének köszönhetően az Inter megelőzte a római párost két ponttal, vagyis az AS Roma-Lazio duót a tabellán, és az immár 3. helyen álló kék-feketék jelenleg BL-indulast érő pozícióban vannak. Holnap viszont folytatódik az olasz hétközi forduló, és a fővárosi klubok visszaelőzhetik adott esetben az Intert.

Serie A, 33. forduló
Inter – Cagliari • 4-0 (1-0)
Helyszín: Stadio Guiseppe Meazza, Milánó. Vezette: Fabrizio Pasqua
Gólszerzők: Cancelo (3.), Icardi (49.), Brozovic (60.), Perisic (90.) ill.
Sárga lapok: Brozovic (63.), ill. Giannetti (58.)
Kiállítás:

Inter: Handanovic – Cancelo, Skriniar, Miranda, D’Ambrosio – Gagliardini, Brozovic – Karamoh, Rafinha, Perisic – Icardi. Vezetőedző: Luciano Spaletti

Cagliari: Cragno – Andreolli, Romagna, Castan – Ceter Valencia, Ionita, Padoin, Miangue – Cossu – Sau, Giannetti. Vezetőedző: Diego Lopez

VIDEÓ HAMAROSAN!

Nagy Dávid