Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Iniesta a Premier League-be igazolhat!

Tegnap robbant az átigazolási pletyka-bomba. Angol sajtóértesülések szerint meggondolta magát, és mégsem tervez kínai levezetést karrierje alkonyán Andrés Iniesta, így inkább kipróbálná magát egy másik topcsapatnál is. És a katalán sztár állítólag még válogathat is!

Andres+Iniesta+FC+Barcelona+VS+Roma+UEFA+Champions+v4dVDI970r8l

A hírek szerint előző barcelonai edzője, Luis Enrique szeretné magához csábítani a világ-, és Európa-bajnok középpályást. Ám egyelőre nemhogy az nem biztos, hogy Iniesta hová, de még az sem, hogy Luis Enrique kivel szerződik le. A pletykarovatok jobbára az Arsenal, a Chelsea és a Paris Saint-Germain csapatát emlegetik, mint a Barca sikeredzőjének következő munkahelye. Állítólag Enrique mindegyik helyre szívesen hívná maga után korábbi kedvencét.

Azonban könnyen lehet, hogy nem fog sikerülni a terve, lévén van egy még nála is erősebb ütőkártya. Ő pedig nem más, mint Pep Guardiola. A pletyka arról szól az Etihad környékén, hogy volt mestere már régóta rágja Iniesta fülét.

A szakértők többsége is azt tartja a legvalószínűbbnek, hogy Iniesta választása a Manchester Cityre és régebbi főnökére fog esni, lévén a csapatot több barátja is erősíti. Kérdés, hogy a becsületesség, makulátlanság és hűség mintaképének tartott játékos mennyire érzi majd a Barca elárulásának azt, hogy egy másik csúcsklub érdekeiért fog ezentúl harcolni.

Balogh József