Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Vb 2018: Deschamps kihirdette a francia keretet

Didier Deschamps francia szövetségi kapitány is bejelentette, ki lesz az a 23 játékos, akit magával visz a nyári világbajnokságra. 

32489689_2065985436992670_3842276553295659008_n

Forrás: fff.fr

Hiába várták sokan, mégsem lesz ott a 2018-as világbajnokságon Dimitri Payet, aki az Európa-liga döntőben sérült meg, és le is kellett cserélni. Didier Deschamps szövetségi kapitány azt mondta róla, hogy a Marseilles izomsérülést szenvedett, amiből ha fel is épülne, könnyen visszaeshetne. Sokak meglepetésére kimaradt a PSG középpályása, Adrien Rabiot is, helyére pedig Deshcamps a Sevilla játékosát, Steven N’Zonzit hívta be.

A szövetségi kapitány megnevezett még 11 tartalékjátékost, akik a 23 behívott labdarúgóval együtt kezdi meg edzőtábort, és ha valaki lesérülne, akkor közülük ugorhatna be. Olyan nevek kerültek ide, mint Alexandre Lacazette, aki nem váltott be a hozzá fűzött reményeket az Arsenalban, vagy a Manchester United támadója, Anthony Martial.

A 23 FŐS FRANCIA KERET

KAPUSOK: Alphonse Areola (PSG), Hugo Lloris (Tottenham), Steve Mandanda (Marseille)

VÉDŐK: Djibril Sidibé (Monaco), Benjamin Pavard (Stuttgart), Samuel Umtiti (Barcelona), Raphaël Varane (Real Madrid), Presnel Kimpembe (PSG), Adil Rami (Marseille), Benjamin Mendy (Manchester City), Lucas Hernandez (Atlético Madrid)

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Paul Pogba (Manchester United – Anglia), Corentin Tolisso (Bayern München), Blaise Matuidi (Juventus), Ngolo Kanté (Chelsea), Steven Nzonzi (Sevilla)

TÁMADÓK: Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Olivier Giroud (Chelsea), Kylian Mbappé (PSG), Ousmane Dembélé (Barcelona), Florian Thauvin (Marseille), Nabil Fekir (Lyon), Thomas Lemar (Monaco)

Íme a már korábban kihirdetett bő keretek

Argentína
Ausztrália
Brazília
Dánia
Dél-Korea 
Egyiptom
Lengyelország
Nigéria
Mexikó
Németország
Oroszország
Panama
Portugália
Irán
Horvátország
Izland
Tunézia
Peru
Costa Rica
Svédország
Uruguay
Anglia
Kolumbia