Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barcelona középpályását vinné a Juventus – sajtóhír

A tegnapi nap folyamán már megírtuk, hogy a Barcelona két játékosától is megválhat, köztük a brazil válogatottal az oroszországi világbajnokságon szereplő Paulinhotól is. A legfrissebb sajtóhírek szerint Olaszországból akad kérője a középpályásnak.

Hamarosan véget ér Paulinho barcelonai kalandja? (kép: pollemma.com)

A mai napon a Juventus háza táján felreppent egy elég extrém hír, mely szerint a Bianconeri A Real Madrid csillagára, Cristiano Ronaldora pályázik. A portugál klasszis mellett egy másik komoly érkezője is lehet a csapatnak, méghozzá egyenesen a Barcelonából.

Az információk szerint a Juventus Paulinho játékjogát is megszerezné, hiszen a torinói klub mondhatni odavan a brazil középpályás stílusáért. Ráadásul a labdarúgót katalán klubja sem marasztalja, valamint a futballista sem ragaszkodik igazán a gránátvörös-kékekhez.

Azonban az esetleges átigazolás nagyban függhet egy bizonyos Miralem Pjanictól is. Amennyiben a bosnyák középpályás elhagyja a nyáron Torinót, úgy igencsak magas lesz az esélye Paulinho érkezésének. A jól informáltak szerint a brazilért 40 millió eurót is fizethet majd a Juve.